Säljare Nätverk

Fiberdata är en ledande svensk systemintegratör som utvecklar, bygger och driver nätverk och nätverkstjänster till företag och organisationer.

Fiberdata har under de över 25 år som företaget funnits erövrat en djup kunskap och erfarenhet inom datakommunikationsområdet. Vi har byggt stora komplexa kommunikationsnät för ett stort antal större kunder inom såväl privat som offentlig sektor.

Vi tillhör pionjärerna inom området för kommunikation över optisk fiber och fortsätter att expandera och växa som företag.

Vi söker dig som vill bli en mycket viktig del av Fiberdata. Hos oss blir du en del av ett team med mycket kunniga, engagerade och trevliga kollegor. Du kommer att arbeta med att sälja nätverksprodukter och tjänster till i första hand stadsnät och kommuner runt om i Sverige. Ditt ansvar blir att offensivt bearbeta nya och befintliga kunder, genomföra kundplaner och aktivt delta i olika marknadsaktiviteter. Du har ansvar för helheten i försäljningsarbetet från första kontakten, offert skrivning, förhandling, upphandlingar och avtalsskrivning fram till genomförd leverans. Därefter fortsatt kundutveckling genom kvalitativ kundvård. För rätt person finns goda möjligheter att växa och utvecklas vidare inom företaget.

Tjänsten innebär mycket kundkontakter och du ska kunna förstå och identifiera våra kunders behov samt bidra till att identifiera lösningar som möter dessa. Du kommer att arbeta med ett stort mått av frihet och tjänsten medför en hel del resor inom landet.

För tjänsten krävs:

  • Goda kunskaper inom övergripande teknik och kommunikationsnät
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska

Bakgrund
Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av försäljning av nätverksprodukter. Erfarenhet av kommun försäljning och certifieringar inom nätverk är meriterande. Som person är du utåtriktad, tar initiativ och har kunden i fokus i arbetet. För tjänsten krävs också att du är ordningsam, löser problem och tycker om att arbeta i grupp. Du trivs i en miljö som präglas av snabbhet, variation och ansvarstagande.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön samt provision

Placeringsort
Stockholm

Så ansöker du

Urval till tjänsterna sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Se våra lediga tjänster och ansök på vår hemsida – www.fiberdata.se. Använd länken ”Lediga tjänster” som du hittar längst ner på sidan.

Välkommen med din ansökan!