Jobba hos oss

Medarbetare är en av de värdefullaste tillgångar ett företag har. Vi vill ständigt utvecka och förvalta den tillgången.

Vill du växa och utvecklas med oss?

Fiberdatas uppdrag ökar kontinuerligt över hela Sverige och vi är ständigt intresserade av medarbetare (även konsulter/partners) med gediget tekniskt kunnande inom kommunikationsnätverk och provisioneringssystem. Eller har du en kompetens du tycker att vi saknar?

Våra kunder och våra uppdrag är spridda över hela Sverige och delar av Norge. Fiberdata finns representerade med kontor i Gävle, Göteborg och Stockholm.

Företagskulturen på Fiberdata präglas av ett gemensamt ansvar för våra uppdrag tillsammans med ett stort mått av eget ansvar och egna initiativ. Vi har både seniora och juniora kompetenser där vi inspirerar och stöttar varandra för bästa resultat. Vi värdesätter en hög grad av engagemang och produktivitet hos alla som jobbar hos (eller med) oss.

Vi ger möjlighet till fördjupade kunskaper, personlig utveckling och – inte allt för sällan – spännande utmaningar inom våra verksamhetsområden. Vi värnar om ett öppet arbetsklimat med en trygg och säker arbetsmiljö. Tillit, tillfredställelse och stöd i arbetsuppgifter och utmaningar är något vi alla ständigt bidrar med – tillsammans.

Tycker du att Fiberdata låter som ett företag du vill vara med och fortsätta att utveckla är du alltid välkommen att maila oss via formuläret nedan.

lediga tjänster

Vi har inga lediga tjänster just nu.

Även om vi inte har några lediga tjänster just nu är vi alltid intresserade av möjliga medarbetare, konsulter, partners som vill utvecklas med oss.

Maila oss dina person- och kontaktuppgifter tillsammans med kompetenser, erfarenheter, ambitioner och hur du ser på vårt eventuella samarbete. Använd gärna kontaktrutan här bredvid.