Jobba hos oss

Medarbetare är en av de värdefullaste tillgångar ett företag har. Vi vill ständigt utvecka och förvalta den tillgången.

Vill du växa och utvecklas med oss?

Fiberdatas uppdrag ökar kontinuerligt över hela Sverige och vi är ständigt intresserade av medarbetare (även konsulter/partners) med gediget tekniskt kunnande inom kommunikationsnätverk och provisioneringssystem. Eller har du en kompetens du tycker att vi saknar?

Våra kunder och våra uppdrag är spridda över hela Sverige och delar av Norge. Fiberdata finns representerade med kontor i Gävle, Göteborg och Stockholm.

Företagskulturen på Fiberdata präglas av ett gemensamt ansvar för våra uppdrag tillsammans med ett stort mått av eget ansvar och egna initiativ. Vi har både seniora och juniora kompetenser där vi inspirerar och stöttar varandra för bästa resultat. Vi värdesätter en hög grad av engagemang och produktivitet hos alla som jobbar hos (eller med) oss.

Vi ger möjlighet till fördjupade kunskaper, personlig utveckling och – inte allt för sällan – spännande utmaningar inom våra verksamhetsområden. Vi värnar om ett öppet arbetsklimat med en trygg och säker arbetsmiljö. Tillit, tillfredställelse och stöd i arbetsuppgifter och utmaningar är något vi alla ständigt bidrar med – tillsammans.

Tycker du att Fiberdata låter som ett företag du vill vara med och fortsätta att utveckla är du alltid välkommen att maila oss via formuläret nedan.

lediga tjänster

Nätverkskonsult till Göteborg eller Gävle.

Fiberdata söker en nätverkskonsult som vill arbeta med design, utveckling och support avseende våra kunders bredbandsnät. Arbetsuppgifterna är varierande och spänner över ett brett spektrum av tekniska lösningar och utrustning. Arbetet är stimulerande och utmanande och du kommer att få möjlighet att arbeta med ny teknik och nya tjänster i en dynamisk miljö.

Du trivs med att arbeta i en varierande miljö med fokus på nätverk och system. Som person är du en lagspelare, prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Du tar initiativ och arbetar självständigt samt har förmågan att hitta lösningar på svåra problem samtidigt som du förstår och fokuserar på helheten.

Krav
Eftergymnasial utbildning inom datakommunikation eller motsvarande kunskap genom flerårigt arbete, gärna med fokus på stadsnät.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Körkort med minst B-behörighet.

Meriterande
Erfarenhet från stadsnäts-/KO-området på både system- och hårdvarunivå.

Certifieringar från de större leverantörerna av hård- och mjukvara inom området. Till exempel Huawei, Netadmin, Nokia, Cisco med flera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Maila dina person- och kontaktuppgifter tillsammans med kompetenser, erfarenheter och ambitioner till: jobb@fiberdata.se
Märk mailet: Nätverkskonsult samt önskad ort (Göteborg/Gävle)

Vill du veta mera är du välkommen att ringa Mats Devert 0707-281001

Vi söker NOC-tekniker till vårt kontor i Gävle.

Fiberdatas NOC är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Där övervakar vi komplexa nätverk som kräver både snabbt och kritiskt tänkande tillsammans med kunskaper om flera hård- och mjukvaror. Vi söker en tekniker som även arbetar förebyggande genom att samla in och analysera data i de nät vi övervakar. En lagspelare som med rätt inställning och engagemang bidrar till gott arbetsklimat och lyckade leveranser.

Maila dina person- och kontaktuppgifter tillsammans med kompetenser, erfarenheter och ambitioner till: jobb@fiberdata.se
Märk mailet: NOC-tekniker